Midden in het festival seizoen…

Midden in het festival seizoen…

Ik hou van het festival seizoen! We zitten er midden in. Zelf geniet ik ook graag van een hapje, dasje, muziek, gezelligheid. Ik vind het ook heel leuk om te zien hoe mensen genieten van muziek, eten, drinken en gezelligheid. Maar achter de schermen wordt er van te voren veel werk verzet om zo’n evenement te organiseren. Als organisatietalent en een echte doener kan ik je helpen met alle aspecten van jouw event, van het regelen van operationele zaken tot het opstellen van het draaiboek. Wil je meer weten over wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan contact met me op. Ik kijk ernaar uit om samen te zitten en te kijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen!


Onderstaand een voorbeeld van werkzaamheden die ik heb gedaan tijdens een festival…

Afgelopen twee jaar heb ik meegeholpen tijdens het evenement 90’s Forever. Beide jaren konden festival bezoekers onder andere vouchers inleveren voor bonnen. Als zij bijvoorbeeld een Silver ticket hadden gekocht dan kregen zij daar nog 8 bonnen bij. Dat zat in het ticket verweven. De bonnen die hierbij hoorden kreeg je niet bij de entree, maar bij een aparte booth. Samen met nog een paar toppers hebben we dit voor onze rekening genomen en ervoor gezorgd dat de mensen snel en vriendelijke werden geholpen met een glimlach. En dat ging ook de grens over dus onze talenknobbels werden op de proef gesteld.


Handen uit de mouwen, ervoor zorgen dat we alles voor handen hebben wat we nodig hebben, al is het een pen of een vuilniszak. Maar ook dat de entree er netjes eruit ziet. Ik vind het bijvoorbeeld geen gezicht als hier en daar nog rommel ligt. Dus dan stroop ik mijn mouwen op om dit op te ruimen. En dan heb je een mooi resultaat dat de mensen een mooie entree tegemoet lopen.


Meer over weten over evenementen ondersteuning? Klik hier.