Coumans Support Projectmanagement

Projectmanagement support… Projecten kunnen veel omvattend zijn, waarbij een ondersteuner toch erg fijn is. Ik kan je op verschillende vlakken ondersteunen. Administratie, communicatie, organisatie, budgetbewaking, het van tools. Ik heb een helicopterview wat goed van pas komt bij de uitvoering van een project.

 

 

Op zzp, freelance, project en interim basis kun je mij inhuren om de klus geklaard te krijgen. Denk bijvoorbeeld aan: assistent programmamanagement, project secretaris, Projectmedewerker, Projectassistent, Projectondersteuner. 

Projectmanagement

Ik ben een projectondersteuner die een belangrijke rol speelt bij het succes van projecten. Ik ben een organisatietalent met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en niet bang om aan de slag te gaan en een project aan te pakken.

 

Afgelopen jaren heb ik al veel voor mijn rekening genomen. Denk hierbij aan de coördinatie van projecten, het administratieve gedeelte, registratie, financiële bewaking of organisatie van bijeenkomsten. Hierbij hoort ook de daadwerkelijke uitvoering van projecten.

 

 

Ik zorg ervoor dat het geregeld wordt. Ik ben een aanpakker en een regelaar, ik doe wat ik zeg en ik zeg wat ik doe

Voorbeeld Fondsenwerving

In mijn rol bij Sevagram Verwenzorg was een onderdeel van mijn werkzaamheden, het ondersteunen bij fondsenaanvragen voor projecten op de locaties van Sevagram.

 

 

Omdat er geen financieel overzicht was met alle aangevraagde fondsengelden voor de projecten, moest deze gecreëerd worden.

 

 

Omdat alle informatie bij de manager/fondsenwerver in het hoofd zat, heb ik menig uurtjes met haar samen gezeten en heb ik alle informatie als het ware uit haar hoofd getransformeerd naar papier.

 

 

Ik had al ervaring met sponsoring, maar fondsenwerving werkt toch anders. Om inzicht te krijgen in hoe een aanvraag werkt, heeft zij mij meegenomen in het proces van een fondsenaanvraag.

 

 

Het werken met de fondsenaanvragen is ontzettend gaaf. Waarom? Omdat je met het fysieke eindresultaat wat je met het geld kan doen, een glimlach tovert op de gezichten van de bewoners en cliënten.

 

 

Het is zo’n euforisch gevoel als je…. een idee hebt, je werkt dit samen uit, stuurt het in naar een fonds. En als je dan na lang wachten bericht krijgt, dat je het aangevraagde bedrag toegekend krijgt…echt wauw!!!

 

 

Omdat ik veel ervaring heb met het regelen, coördineren en afstemmen van projecten, heb ik na verloop van tijd ook de coördinatie van een aantal projecten gedaan.

 

Het resultaat van deze aanpak: 

– Een goed werkend financieel overzicht 

– Ruimte in haar hoofd voor nieuwe fondsenaanvragen 

– Inzicht en ervaring van mijn kant uit, zodat ik haar goed kon ondersteunen 

– Vele mooie projecten die volgende waar we fondsengeld voor hebben kunnen aanvragen 

– Van 5 fondsenaanvragen per jaar, naar 25 fondsenaanvragen per jaar

projectondersteuning

Projectmanagement ondersteuning

 

Alle ondersteuning op het gebied van digitalisering, budgetbewaking, tools, administratie, documenten, processen:
– structureren en optimaliseren van (rommelige) e-mail inboxen
– taken prioriteren en deadlines bewaken
– Structurering van projecten
– Processen herstructureren
– Het digitaliseren van systemen en archieven
– Powerpoint presentaties opzetten
– Office 365 sjablonen
– financieel overzicht maken in Excel
– budget bewaking
– opzetten logistieke processen
– Voorraadsysteem opzetten
– Office logistiek fulfilment

– Facilitaire services

 

 

Staan de werkzaamheden waar jij support bij nodig hebt of wilt uitbesteden er niet tussen? Neem dan CONTACT met mij op en dan bespreken wij de mogelijkheden.en pr