Marketing support

Marketing support… Voor mij is dit heel breed. Van het inzetten van verschillende middelen, online of offline tot het aanpassen van jouw website en het organiseren van beurzen om jouw zichtbaarheid als bedrijf en ondernemer te vergroten. 

 

Op zzp, freelance, project en interim basis kun je mij inhuren om de klus geklaard te krijgen. 

Denk bijvoorbeeld aan:

Marketingassistent, Marketingmedewerker, Online Marketeer, Marketingspecialist, Digital Marketeer, Marketing & communicatiemedewerker, website beheerder. 

Zichtbaarheid en vindbaarheid

Tijdens detacheringsprojecten ben ik altijd bezig geweest met het vergroten van de naamsbekendheid van bedrijven. Daar krijg ik ontzettend veel energie van. 

Na mijn opleiding Online Marketing vond ik het fascinerend hoe online zichtbaarheid en vindbaarheid werkt. 


Zelf ben ik hier ook mee aan de slag gegaan door met name veel te bloggen, SEO toe te passen en veel meer aanwezig te zijn op de socialmedia-kanalen. Door te bloggen en dit dan weer te delen, deel je je kennis en zet je je neer als expert en blijf je in de picture bij je potentiële klanten. Alles wat je liefde geeft, groeit.

Zichtbaarheid

Iedereen heeft het over “ik moet meer online zichtbaar zijn”. Maar wat is dat nou online zichtbaarheid. Dit omvat alle digitale uitingen die op het internet te vinden zijn over jou als persoon of als bedrijf. Denk bijvoorbeeld aan de bedrijfs- of persoonsgegevens, website, webshop, (blog)artikelen die je geschreven hebt, jouw social media-accounts en alles wat je daarop gepost hebt en/of gelikt hebt etc. 

 

 

Wat belangrijk is om in het achterhoofd te houden is dat online zichtbaarheid geen doel op zich is, maar het is een strategie om jouw doel te bereiken.

Wat zijn de voordelen van online zichtbaarheid?

  1. Je krijgt meer online verkeer naar bijvoorbeeld jouw website of webshop. Als jouw potentiële klanten jouw naam/merk nog niet kennen, kunnen zij jouw zonder online zichtbaar te zijn niet goed vinden. En dat zou toch erg jammer zijn.
  2. Je bereikt snelle jouw doelen. Als je bezoekers van jouw website aanzet tot actie, kun je op termijn ook meer omzet binnenhalen.
  3. Het is een duurzame investering. Als expert op jouw gebied bezit je waardevolle informatie. Zet dit om naar een blog, of losse artikelen met tips en plaats deze content op de online kanalen. Hierdoor werk je aan je online zichtbaar op de lange termijn. Waardoor je weer meer bezoekers trekt naar jouw website.
zichtbaarheid

Online vindbaarheid

Wat is online vindbaarheid? Dat is de mate waarin je online gevonden wordt, naar jouw website of webshop, door potentiële klanten en bezoekers die via Google dingen opzoeken. Als mensen jouw online kunnen vinden, kunnen mensen ook contact met jou opnemen. Het is dan ook van groot belang voor bedrijven om online actief te zijn met bijvoorbeeld een website waar informatie op staat.

De basistools van online vindbaarheid (SEO) veranderen niet. Wel komen er steeds meer verschillende manieren om de online vindbaarheid te verbeteren.

 

Mijn Strategie:

Online zichtbaar zijn door het maken van authentieke content, op een ORGANISCHE manier jouw ambassadeurs om jou heen verzamelen. Iedereen vertellen en laten zien wie je bent en wat je doet met een persoonlijk tintje.

Coumans Fotografie

Marketing ondersteuning

Alle ondersteuning op het gebied van marketing om de zichtbaarheid, naamsbekendheid en engagement te vergroten:
– marketing herinrichten
– online branding
– offline branding
– uitbouwen naamsbekendheid
– ambassadeurschap creëren
– online zichtbaarheid verbeteren
– inrichten Google mijn bedrijf
– website design

– website opzetten
– website herinrichten
– website SEO proof maken

– webshop inrichten

– online webshop fulfilment

– webteksten, blogs en artikelen optimaliseren voor het web SEO
– content maken voor webshop

– ontwerp/dtp van brochures en flyers
– opstellen van Canva templates

– digitale mailings

– fysieke mailings

– FOTOGRAFIE
– productfotografie
– evenementenfotografie
– zak. Portretfotografie
– sfeerimpressie fotografie

 CONTENT CREATIE

– How To’s maken
– fotobewerking

– promotievideo
– videobewerking

– CMS-systeem beheer WordPress, Elementor en Joomla
– promotiemiddelen ontwikkelen
– voorraad aanleggen promotiemiddelen
– inkoop van promotiemateriaal
– beurzen en congressen

 

Staan de werkzaamheden waar jij support bij nodig hebt of wilt uitbesteden er niet tussen? Neem dan contact met mij op en dan bespreken wij de mogelijkheden.

Content creatie

Als je je afvraagt wat content creatie is, dat is heel simpel. Alles wat jij (of iemand anders voor jou) maakt waarmee jij laat zien wat je doet en wie je bent. Denk hierbij aan alle foto’s, video’s, templates die je bijv. plaatst op social media of op jouw website.

 

 

Op zzp, freelance, project en interim basis kun je mij inhuren om de klus geklaard te krijgen. Denk bijvoorbeeld aan: Fotograaf, videograaf, DTP’ er, content creator, websitebeheerder, content marketeer etc.

 

Alle ondersteuning op het gebied van het maken van foto’s, video’s, templates, DTP/ontwerp die bijdragen aan de marketing en communicatie van jouw bedrijf.