mijn diensten coumans support

JE KUNT MIJ INHUREN OP ZZP, FREELANCE, PROJECT EN INTERIM BASIS OM DE KLUS GEKLAARD TE KRIJGEN.

De diensten van
Coumans Support

Deze zijn divers door mijn brede achtergrond. Ik kan jou ondersteunen op het gebied van marketing, communicatie, evenementen en office management. Maar ook contentcreatie te denken aan fotografie, video, teksten, magazines etc. 

 

Ik ben een ondernemer die anderen graag ontzorgt. Ik neem jou werk uit handen en ik zet voor jou een stapje extra. Heb jij een te lange to do lijst? Wil jij beter zichtbaar zijn? Heb je hulp nodig bij een CRM-systeem? Wil je je social media accounts inrichten? Heb je ondersteuning nodig bij een evenement?

 

Hoe doe ik dat? 
Dat doe ik door:

– Adviseren en meedenken om creatieve ideeën tot leven te laten komen
– Wensen, behoeften en mogelijkheden goed op elkaar afstemmen
– Offline en online leuke dingen creëren met foto, video en tekst
– Net dat ene stapje extra te zetten
– Gebruik te maken van mijn kennis en ervaring
– Organiseren, plannen en coördineren
– Gebruik te maken van mijn netwerk en de handen in elkaar te slaan

Hoe werk ik?

Als (virtueel)assistent ben ik flexibel inzetbaat. Het is mogelijk dat ik fysiek bij jou kom werken of dat we de werkzaamheden en het contact virtueel houden bijv. via telefoon, mail, videogesprekken. Dit is geheel afhankelijk van locatie en wat het efficiëntste is. Mogelijkheden zijn op basis van uurtje-factuurtje, ZZP, freelance project of interim basis.  

 

Ik ben iemand van de praktijk. Structureel, weet van aanpakken en vindingrijk is het vinden van oplossingen. Praktijkgericht werken en met een persoonlijke aanpak. Ik vind het belangrijk dat we een solide basis creëren van waaruit we verder kunnen werken. Wederzijds vertrouwen, zeggen wat je doet, doen wat je zegt en open- en eerlijkheid, vind ik hierin erg belangrijk.

 

Ondernemen met heel je hart werken wat je het liefste doet. Doe waar je van houdt en succes zal volgen. Passie is de brandstof naar succes.

 

 Ik neem jou werk uit handen en ik zet voor jou een stapje extra. Ontzorgen in werkzaamheden is voor iedereen anders. We gaan samen om tafel zitten en dan brengen we in kaart wat jouw wensen en behoeften zijn en waar ik jou kan ondersteunen. Het belangrijkste is dat het voor jou werkt en dat jij de ondersteuning krijgt die jij nodig hebt zodat jij weer met plezier kunt ondernemen. Heb jij werkzaamheden op de plank liggen die je liever niet doet? Wacht niet langer en VRAAG OM HULP. Je hoeft het niet alleen te doen.

 

 

Meer wegen die naar rome leiden

Wil jij tips over hoe je marketing in de praktijk beter kunt inzetten? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

inschrijven nieuwsbrief