office support

Office support… Als je iemand zoekt die veelzijdig en een organisatietalent is, dan moet je mij hebben. Zaken regelen, ondersteunen in projecten, administratief zaken oppakken of gewoon ouderwets de handen uit de mouwen steken. Ik breng graag orde aan in een chaos. Als het maar in de uitvoering is, dan ben ik de juiste vrouw voor de job.

 

Op zzp, freelance, project en interim basis kun je mij inhuren om de klus geklaard te krijgen. Denk bijvoorbeeld aan: office manager, assistent programmamanagement, HR-assistent, PA, project secretaris, PMO, Projectmedewerker, Projectasssitent.

Office en projectmanagement

Ik ben een organisatietalent die weet van aanpakken. Ook houd ik niet van half werk houdt. Afgelopen jaren heb ik al veel voor mijn rekening genomen. Denk hierbij aan de coördinatie van projecten, het reilen en zeilen op kantoor, het administratieve gedeelte, registratie, financiële bewaking of organisatie van bijeenkomsten. Hierbij hoort ook de daadwerkelijke uitvoering van projecten, dan stroop ik mijn mouwen op en schiet ik te hulp.

 

 

Communicatie bij projecten, zaken oppakken, administratieve dingen afhandelen enz. Ik zorg ervoor dat het geregeld wordt. Ik ben een aanpakker en een regelaar, ik doe wat ik zeg en ik zeg wat ik doe. 

Voorbeeld Fondsenwerving

In mijn rol bij Sevagram Verwenzorg was een onderdeel van mijn werkzaamheden, het ondersteunen bij fondsenaanvragen voor projecten op de locaties van Sevagram.

 

 

Omdat er geen financieel overzicht was met alle aangevraagde fondsengelden voor de projecten, moest deze gecreëerd worden.

 

 

Omdat alle informatie bij de manager/fondsenwerver in het hoofd zat, heb ik menig uurtjes met haar samen gezeten en heb ik alle informatie als het ware uit haar hoofd getransformeerd naar papier.

 

 

Ik had al ervaring met sponsoring, maar fondsenwerving werkt toch anders. Om inzicht te krijgen in hoe een aanvraag werkt, heeft zij mij meegenomen in het proces van een fondsenaanvraag.

 

 

Het werken met de fondsenaanvragen is ontzettend gaaf. Waarom? Omdat je met het fysieke eindresultaat wat je met het geld kan doen, een glimlach tovert op de gezichten van de bewoners en cliënten.

 

 

Het is zo’n euforisch gevoel als je…. een idee hebt, je werkt dit samen uit, stuurt het in naar een fonds. En als je dan na lang wachten bericht krijgt, dat je het aangevraagde bedrag toegekend krijgt…echt wauw!!!

 

 

Omdat ik veel ervaring heb met het regelen, coördineren en afstemmen van projecten, heb ik na verloop van tijd ook de coördinatie van een aantal projecten gedaan.

 

Het resultaat van deze aanpak: 

– Een goed werkend financieel overzicht 

– Ruimte in haar hoofd voor nieuwe fondsenaanvragen 

– Inzicht en ervaring van mijn kant uit, zodat ik haar goed kon ondersteunen 

– Vele mooie projecten die volgende waar we fondsengeld voor hebben kunnen aanvragen 

– Van 5 fondsenaanvragen per jaar, naar 25 fondsenaanvragen per jaar

coumans support

Office en project ondersteuning

Alle ondersteuning op het gebied van digitalisering, relatiemanagement (CRM), administratie/boekhouding, documenten, processen:
– structureren en optimaliseren van (rommelige) e-mail inboxen
– taken prioriteren en deadlines bewaken
– Structurering van projecten
– Processen herstructureren
– Het uitzoeken en opzetten van crm systeem
– Verwerken van klantgegevens in een CRM-systeem
– Vergaderruimtes zoeken en boeken intern en extern
– Het digitaliseren van systemen en archieven
– Reismanagement, zoeken en boeken van vliegtickets, hotels, auto’s, klantafspraken
– De beschikbaarheid van kantoorbenodigdheden bijhouden en bestellen
– Attenties organiseren voor klanten en medewerkers zoals verjaardagcadeaus, kerstpakketten ed.
– powerpoint presentaties opzetten
– Office 365 sjablonen
– financieel overzicht maken in Excel
– budget bewaking
– Boekhouding bijhouden
– ondersteuning onboarding nieuwe medewerkers
– opzetten logistieke processen
– kleinschalig magazijn inrichten
– Voorraadsysteem opzetten
– Office logistiek fulfilment

– Facilitaire services

Staan de werkzaamheden waar jij support bij nodig hebt of wilt uitbesteden er niet tussen? Neem dan CONTACT met mij op en dan bespreken wij de mogelijkheden.en pr