coumans support

Wie is Coumans Support? Ik ben Angelique Huynen-Coumans, energiek, humor en durf, dat zijn een paar kernwoorden die mij typeren. Maar relatiegericht, groot leervermogen en ondernemend mogen zeker niet ontbreken.

 

De dierbare familie en vrienden heb ik graag om mij heen voor gezelligheid onder het genot van een hapje en een drankje. Die momenten met mijn achterban koester ik dan ook enorm. Ik sta positief in het leven, ben een echte levensgenieter en ik werk vanuit mijn hart. 

 

Drie waarden die ik belangrijk vind:
1. Ik zeg wat ik doe en ik doe wat ik zeg
2. Open-, eerlijk en directheid
3. wederzijds vertrouwen

coumans support

WHAT YOU SEE IS WHAT YOU GET

Ik ben Angelique Huynen-Coumans, 40 jaar, getrouwd en we wonen heerlijk landelijk in Nuth met onze zwarte kat. Een levensgenieter, een harde werker en een echt een mensen mens. Een fijne achterban om mij heen van man, familie en vrienden om samen van de kleine dingen te genieten.

 

Ik heb het vbo en mbo doorlopen om uiteindelijk bij de opleiding hbo-communicatie uit te komen. Afgestudeerd in 2008 en in 2020 heb ik mijn skills verder uitgebreid en de Hbo-opleiding Online Marketing met succes afgerond.

 

Vele jaren heb ik met heel veel plezier via detachering of dienstverband bij vele mooie bedrijven gewerkt. Zo kon ik een bredere basis leggen en veel meer kennis/best practices opdoen. De nationale en internationale bedrijven waar ik onder andere in de keuken heb mogen kijken: Eurocontrol, Valeo Service, Merit Medical, Sitech Service, Medtronic, Doc Morris, Sevagram. 

DIT WIL IK

Een bijdrage leveren aan de uitwerking van creatieve ideeën. Met een gezonde dosis lef en humor de zichtbaarheid en naamsbekendheid van bedrijven creëren en verbeteren. Jouw werk uit handen nemen. 

 

 

Ondernemend, regelaar en een doener. Goede kwaliteit en de beste service vind ik belangrijk. En met mijn vindingrijkheid kijk ik naar de mogelijkheden en werk ik oplossingsgericht voor het beste resultaat. Mijn sociale, positieve en enthousiaste instelling draagt bij aan een duurzame relatie.

 

Ga naar mijn LinkedIn profiel

 

 

Wat doe ik graag in mijn vrije tijd?

Ik houd van gezelligheid, goed gezelschap om mij heen, lekker eten onder het genot van een goed wijntje. We zetten regelmatig de bbq aan om lekker te kunnen kokkerellen. Ik waardeer een goed boek en goede muziek. Van Armin van Buren tot Bløf. Daarnaast ben ik sportief (wandelen, hardlopen, zwemmen, skiën). Ook ben ik een verenigingsmens en help ik een handje waar nodig is.

 

 

This is me, kort samengevat!