Coumans Support Microsoft 365 OFFICE apps

Microsoft 365 en Office apps… Ik heb al vele tools mogen maken die het werk sneller en eenvoudiger maakt. Zeg nou zelf, jij vindt het toch ook fijn om efficiënt te werken zodat je meer tijd overhoudt voor jouw product of dienst?  

Op zzp, freelance, project en interim basis kun je mij inhuren om custom Office documenten en Office tools geheel in huisstijl te maken. Maar denk bijvoorbeeld ook aan de communicatie binnen het bedrijf voor het veranderproject.

Website Microsoft 365

Office tools en documenten

Ik weet van aanpakken en houd niet van half werk. Afgelopen jaren heb ik al heel wat voor mijn rekening genomen. Denk hierbij aan de coördinatie van projecten, maar ook de daadwerkelijke uitvoering van projecten. Tijdens deze projecten heb ik constant gewerkt met custom made tools. Ik houd heel erg van efficiënt werken en structuur. Als de documenten waarmee ik moet werken, mijn werk vertragen dan ga ik zelf aan de slag om een document of een tool te maken. Dit hangt ook samen met de structuur van werken. Als die ontbreekt of niet goed werkt, dan ga aan de slag om dit te verbeteren. Custom office tools en documenten zijn hier een uitkomst. Denk bijvoorbeeld aan een financieel overzicht om het budget te bewaken, of een marketingkalender waar alle marketingactiviteiten in 1 oogopslag op staan, of een facilitair reserveringsoverzicht. Dit zijn slechts een paar voorbeelden. 

 

Ben jij recent overgestapt naar Microsoft 365? Wil jij efficiënter werken met de Office apps? Wil jij meer tijd besparen door sneller te werken? Kortom wil jij een stabiele fundering voor je bedrijf zodat je zelf meer tijd kunt besteden aan je dienst of product? Neem dan CONTACT met mij op en dan bespreken wij de mogelijkheden.