evenementen support

Evenementen support… Regelen, organiseren, handen uit mouwen. Als een echte regelaar wil ik de zaken tot in de puntjes geregeld hebben. Personeelsuitjes, jubileum, zowel administratief als op de werkvloer. Door mijn brede achtergrond ben ik flexibel inzetbaar.  

 

Op zzp, freelance, project en interim basis kun je mij inhuren om de klus geklaard te krijgen. Denk bijvoorbeeld aan hostess, ticketverkoop, administratie, evenementenmedewerker, event coördinator, festivalmedewerker, horecamedewerker, operationeel medewerker.

Evenementen

Rondom een evenement kom je toch nog wel eens handen te kort. Bij evenementen ondersteuning ben ik breed inzetbaar. Als gastvrouw, bij de informatiebalie, achter de bar, vliegende kiep. Ik steek mijn handen uit de mouwen en zorg ervoor de klus geklaard wordt. 

Het evenement zelf regelen of alleen aan de voorkant van het evenement zaken regelen. Of het nu gaat om het maken en drukken van tafelkaartjes, branding tijdens een evenement, het bestellen van tafelstandaards of dat er nog tafelgarnituur gehaald moet worden voor bij de borrel. Communicatie rondom een evenement, content maken, administratief dingen afhandelen enz. Ik zorg ervoor dat het geregeld wordt. Ik ben een aanpakker en een regelaar, ik doe wat ik zeg en ik zeg wat ik doe. 

Voorbeeld evenement

In de startweken tijdens mijn rol als communicatieassistent bij Sitech, mocht ik een super leuk evenement organiseren, de huldiging van de jubilarissen. Dit was elk jaar een heuse happening en zeer lux. Iedereen werd opgehaald met een taxi, alle jubilarissen krijgen een speech van de leidinggevende, ze mogen een mooi cadeau uitzoeken, een mooie à la carte menu met dessertbuffet, mooie feestavond met entertainment, interactief entertainment tijdens het diner (met tafelzetting). En zo kan ik nog wel even doorgaan. Die avond was puur genieten. Om aanwezig te mogen zijn op zo’n memorabele avond is 1 ding, maar om iedereen te zien genieten van de avond is geweldig. En dat ik die avond dan heb mogen organiseren, daar was ik zeer dankbaar voor, echt een eer. Grootste compliment? Dat ik die avond georganiseerd heb á la Sitech, ondanks dat ik pas een paar weken bij Sitech werkte. Alles was af.

Nog eentje dan 

Laatst was ik op een feestje van een vriend van mij. Gezellig een drankje en een hapje doen ter ere van zijn verjaardag. Hij had een mooie pizza bbq oven gemaakt, dus uiteraard wordt het hapje dan pizza. Maar als snel zag ik dat de mensen goede eetlust hadden en dat de pizza’s in een mum van tijd op waren. Dus heb ik een handje geholpen. Pizza’s klaarleggen, snijden, rondbrengen, zelf ook een stukje pizza eten. Met een paar handjes meer hulp, is het toch net een stuk fijner. 

Voorbeeldje festival

Vorig jaar hebben de Schintaler opgetreden in het kasteel van Wijnandsrade ter ere van het jubileum van de carnavalsvereniging van Wijnandsrade. Ze hadden handjes te kort en vroegen om hulp. Dit keer stond ik achter de bar. Ik had iemand naast mij staan die wekelijks deed tappen (ik kan wel tappen, maar dit was net wat efficiënter) dus hebben we het werk verdeeld en heeft de ander getapt en heb ik de overige dranken ingeschonken.

 

 

We werkten met mensen in een tussenbuffet en zij gaven aan wat de feestgangers wilden drinken. Op een gegeven moment was het zo druk dat ik niet meer de drank per bestelling inschonk, maar dat ik steeds ervoor zorgde dat het drinken al klaar stond zodat de mensen van het tussenbuffet het drinken, maar hoefde te pakken en alleen maar even op het bier hoefde te wachten. Dat liep als een tierelier. De mensen waren snel geholpen en konden weer terug om te genieten van het optreden. Ook achter de bar hebben we ontzettend genoten van de muziek en hebben we er een feestje van gemaakt.  

De laatste

Afgelopen twee jaar heb ik meegeholpen tijdens het evenement 90’s Forever. Beide jaren konden festival bezoekers onder andere vouchers inleveren voor bonnen. Als zij bijvoorbeeld een Silver ticket hadden gekocht dan kregen zij daar nog 8 bonnen bij. Dat zat in het ticket verweven. De bonnen die hierbij hoorden kreeg je niet bij de entree, maar bij een aparte booth. Samen met nog een paar toppers hebben we dit voor onze rekening genomen en ervoor gezorgd dat de mensen snel en vriendelijke werden geholpen met een glimlach. En dat ging ook de grens over dus onze talenknobbels werden op de proef gesteld.

 

Handen uit de mouwen, ervoor zorgen dat we alles voor handen hebben wat we nodig hebben, al is het een pen of een vuilniszak. Maar ook dat de entree er netjes eruit ziet. Ik vind het bijvoorbeeld geen gezicht als hier en daar nog rommel ligt. Dus dan stroop ik mijn mouwen op om dit op te ruimen. En dan heb je een mooi resultaat dat de mensen een mooie entree tegemoet lopen.

Evenementen support

Alle ondersteuning op het gebied van interne evenementen, beurzen, open dagen, personeelsuitjes, teambuilding, huldiging, jubilea, organiseren van evenementen, tijdens evenementen en festivals:

– organisatie/coördinatie beurzen en congressen
– ondersteuning tijdens evenementen 

– achter de bar

– voor de bar

– ticketafhandeling

– hostess

– begeleiding tijdens activiteiten en spellen
– branding tijdens evenementen
– Coördinatie taxi van gasten
– coördinatie hotels
– fabrieksbezoeken
– industrieterrein tours (Chemelot)
– organiseren van jubileum van medewerkers
– organiseren Benefiet gala
– open dagen
– beursplein
– Bijeenkomsten
– personeelsfeesten
– personeelsuitjes
– teambuildingsactiviteiten
– Activiteiten coördineren en organiseren
– projecten coördineren


Staan de werkzaamheden waar jij support bij nodig hebt of wilt uitbesteden er niet tussen? Neem dan contact met mij op en dan bespreken wij de mogelijkheden.