evenementen support

Evenementen support… Als een echte regelaar wil ik de zaken tot in de puntjes in orde hebben, zowel administratief als op de werkvloer. Door mijn brede achtergrond ben ik flexibel inzetbaar.  

 

Op zzp, freelance, project en interim basis kun je mij inhuren om de klus geklaard te krijgen. Denk bijvoorbeeld aan hostess, ticketverkoop, administratie, evenementenmedewerker, event coördinator, festivalmedewerker, horecamedewerker, operationeel medewerker.

Evenementen support

Rondom een evenement kom je toch nog wel eens handen te kort. Bij evenementen ondersteuning ben ik breed inzetbaar. Als gastvrouw, bij de informatiebalie, achter de bar, vliegende kiep. Ik steek mijn handen uit de mouwen en zorg ervoor de klus geklaard wordt.

Ook aan de voorkant van evenement kan ik dingen voor je oppakken. Of het nu gaat om het maken en drukken van tafelkaartjes, branding tijdens een evenement, het bestellen van tafelstandaards of dat er nog tafelgarnituur gehaald moet worden voor bij de borrel. Ik zorg ervoor zorgen dat het geregeld wordt. Ik ben een aanpakker, ik doe wat ik zeg en ik zeg wat ik doe. 

Alle ondersteuning op het gebied van interne evenementen, beurzen, open dagen, personeelsuitjes, teambuilding, huldiging, jubilea, tijdens evenementen en festivals:

– organisatie/coördinatie beurzen en congressen
– ondersteuning tijdens evenementen 

– achter de bar

– voor de bar

– ticketafhandeling

– hostess

– begeleiding tijdens activiteiten en spellen
– branding tijdens evenementen
– Coördinatie taxi van gasten
– coördinatie hotels
– fabrieksbezoeken
– industrieterrein tours (Chemelot)
– organiseren van jubileum van medewerkers
– organiseren Benefiet gala
– open dagen
– beursplein
– Bijeenkomsten
– personeelsfeesten
– personeelsuitjes
– teambuildingsactiviteiten
– Activiteiten coördineren en organiseren
– projecten coördineren

Staan de werkzaamheden waar jij support bij nodig hebt of wilt uitbesteden er niet tussen? Neem dan contact met mij op en dan bespreken wij de mogelijkheden.