Weet jij alles en doe je alles zelf? Of besteed jij ook wel eens kennis uit?

Weet jij alles? We hebben weer iets meer tijd in agenda gekregen door de “vriendjes” van Den Haag. Wat doe je dan met de vrijgekomen tijd? Ik stop de vrijgekomen tijd in ontwikkeling voor mezelf. Ik leer het meeste door het te doen. En zo gezegd zo gedaan. Learning by doing…

Cursus product fotografie, verdieping, ontwikkeling

Zo leergierig als ik ben vind ik heerlijk om mij te verdiepen in een onderwerp wat mij enthousiast maakt en waar ik weer verder in kan ontwikkelen. Eind november heb ik samen met mijn fotoclubmaatjes een cursus gevold voor product fotografie. Weer even terug naar de basis en veel informatie vergaren. Ook diverse technieken geleerd om producten nog mooier te kunnen presenteren. Hier ga ik komende tijd mee aan de slag. Wordt dus vervolgt.

Nieuwe website in de maak, cursus vernieuwde website tool

Ik werk veel met specialisten samen. Ik weet en kan veel, maar ik weet niet alles. En voor datgene waar ik net te weinig van weet schakel ik een specialist in. Technieken voor het maken van websites verandert continu. Er komen steeds betere en handigere tools uit om websites te maken. In plaats van alles zelf uit te vogelen hoe een tool werkt, wat heel tijdrovend is, schakel ik een specialist in. Hiervoor heb ik aangeklopt op de deur van Mazgon Design. Ja, het is een investering. Maar op deze manier bespaar ik zoveel tijd uit. Een van de dingen die je niet kan kopen is tijd. Als ik effectiever en efficiënter gebruik maak van mijn tijd, heb ik weer tijd over voor andere dingen om te doen. En het grote voordeel is ook dat iemand met je mee kijkt wat je weer frisse ideeën oplevert. Alleen maar win win.

Workshop ‘Meer online klanten’ uitdiepen

workshop meer online klantenAfgelopen zomer heb ik de workshop al kort geïntroduceerd. Deze workshop ga ik nog verder uitdiepen. Je hebt helder wie je doelgroep is en je hebt een mooi plan klaar liggen. Maar dan? Je weet niet op welke knopjes je moet duwen. Komt dat even mooi uit, die weet ik wel. Na de workshop heb jij de handvaten om meer online klanten te krijgen. We steken de handen uit de mouwen en we gaan samen aan de slag met jouw online zichtbaarheid. We gaan niet alleen aan de slag met de marketing, we kijken ook naar hoe jijzelf betere content kunt maken en uiteraard wordt de fotografie zeker niet vergeten. Houdt de website en social media in de gaten want een weggever is in de maak.
Meer online klanten?

Je hoeft het niet alleen te doen. Ik weet op het juiste knopje te duwen. Online en offline marketing, (zelf) content maken, zichtbaarheid, product fotografie, branding fotografie. Ik denk graag met je mee om meer online klanten voor elkaar te krijgen!