Halfjaarlijks reflectiemomentje …

We zijn halverwege het jaar en ik kijk dan altijd graag even terug. Hoe liepen de projecten, loopt het zoals ik dat graag wil, moet ik dingen bijschaven of juist niet etc.

 

Afgelopen maanden heb ik heel veel gesprekken gehad, waarin ik dus heel vaak het begrip “Virtual Assistant” heb moeten uitleggen. En het beeld wat de mensen hebben van een Virtual Assistant en met wat ik doe, komt niet overeen met elkaar.

 

De term Virtual assistent is nog bij veel mensen een vaag begrip, of bekend als de virtuele secretaresse of zelfs geheel onbekend. Als ik één ding niet ben, dan is het een secretaresse.

 

Mijn reflectiemoment. Keuzes maken, wat wil ik, wat doe ik, wat kan ik, wat kan ik voor jou betekenen? Etc.
Door de mooie gesprekken en brainstormsessies die ik de afgelopen maanden heb gehad en de nieuwe samenwerking die is ontstaan ga ik keuzes maken.

 

Ik stap af van de term Virtual Assistent. Omdat ik veel meer ben dan een secretaresse. Ik ben de backoffice en projectmanager voor ondernemers en bedrijven. Ik ontzorg, maak het werk efficiënter voor jou, ik zorg dat dingen geregeld worden, ik neem werk uit handen, draag zorg voor een heldere en duidelijke communicatie, lever een bijdrage aan de zichtbaarheid, ik creëer content. En zo kan ik nog wel even doorgaan.

 

Komende tijd ga ik projecten die ik gedaan heb, omschrijven en met jullie delen. Op deze manier weten jullie ook wat ik doe en hoe ik werk. En daar start ik nu al mee. Onderstaand een project dat gedaan heb met betrekking tot fondsenwerving ondersteuning.