Mooie nieuwe samenwerking

Met Coumans Support is er een mooie nieuwe samenwerking ontstaan. Samen met Zound ICT gaat Coumans Support een mooi project uitrollen voor ondernemers en bedrijven. We gaan onze krachten bundelen.

 

Met mijn brede achtergrond heb ik vele projecten mogen opzetten, coördineren, uitvoeren. De regelaar die de zaken regelt, werk uit handen neemt, zorgt voor naamsbekendheid, tools maakt en het werk efficiënter maakt.

Remmelt Luijendijk van Zound ICT is een topper in zijn vak. Hij werkt al jarenlang in de ICT en met Zound ICT neemt hij de ICT ondersteuning voor ondernemers en bedrijven voor zijn rekening.

 

Wat hebben wij gemeen, we zijn beide vindingrijk, oplossingsgericht, kwaliteit hebben we hoog in het vaandel, helpen mensen graag en bijten ons vast in projecten.

 

Microsoft office 365
Samen gaan we het project oppakken Microsoft office 365. Remmelt regelt alles achter de schermen en zorgt ervoor dat de ICT tot in de puntjes geregeld is. En ik maak alles aan de voorkant in orde. Documenten in de huisstijl, standaard documenten efficiënter maken, specifieke office tools etc.

 

#Durftevragen
√ Ben jij recent overgestapt naar Microsoft 365?
√ Wil jij efficiënter werken?
√ Wil jij de ICT uitbesteden?
√ Wil jij meer tijd besparen aan randzaken en meer tijd spenderen aan je core business?
√ Kortom, wil jij een stabiele fundering voor je bedrijf?