2022 wat was een raar jaar, op naar een spetterend 2023!

Wat was 2022 een bizar jaar. We begonnen met weinig vooruitzicht in januari met uiteindelijk 28 februari het startschot dat weer alles mocht. We mochten weer… carnaval vieren, op ski vakantie in Oostenrijk, op kantoor werken, feestjes geven, evenementen organiseren.

 

2022 was ook het jaar dat ik 40 werd. Eerlijk gezegd keek ik er een beetje tegenop. Maar de conclusie is, dat ik me nog steeds 30 voel en dat 40 maar een getal is. Als een van de eerste in onze omgeving, hebben wij na 2 jaar eindelijk ons tuinfeest kunnen organiseren. Lang naar uitgekeken en het was zo voorbij. Maar wat was het geweldig!

 

Ook de festivals en evenementen mochten weer. De wederhelft is veel van huis geweest om op de festivals de tijdelijke elektriciteitsvoorzieningen aan te leggen. Iets wat hij al een lang graag wilde doen. Dit betekende dat ik veel alleen was en een nieuw ritme moest zoeken. Dat is me gelukt. Ik ben weer gaan lezen, yoga, pilates en meditation moments heb ik omarmt en genieten van het moment. Maar ook kritisch kijken naar jouw business.

 

 

Coumans Fotografie was toe aan de nieuwe stap. Die eerste stap had ik in 2020 al gezet tijdens mijn coachingstraject bij Messcherp. Maar met corona ging dat niet voor 100%. Het was toen overleven en bezig blijven. Bij deze nieuwe stap horen keuzes maken.

 

Ik heb de keuze gemaakt om per 1 januari 2022 te stoppen als Coördinator PR en Communicatie bij Scouting Nuth. Na 8,5 jaar was het tijd om het stokje over te geven. 

Ook heb ik de keuze gemaakt dat 2022 het laatste jaar was dat ik de communicantjes fotografeer. Hierdoor maak ik meer tijd om te spenderen wat ik echt graag wil. Het lijken wellicht kleine stappen, maar elke stap is er een. En je kunt je tijd maar een keer inzetten.

 

 

 

Voor 2023 zijn mijn doelen helder. Waar ik mij op ga focussen ga ik je vertellen. Ik wil graag…

… fotograferen tijdens evenementen.

… fotograferen tijdens bedrijfsevenementen.

… zakelijke fotografie voor ondernemers en bedrijven. 

…. speciale momenten.

 

En dan Coumans Support… Wat begon als een idee voor een marketing concept voor ondernemers, is overgegaan op een veel breder concept van business support als Virtueel Assistent.

Business support voor ondernemers en bedrijven op het gebied van marketing, communicatie, evenementen, office en content creatie. Nadat ik mijn nieuwe stap wereldkundig heb gemaakt, heb ik ontzettend veel positieve reacties ontvangen. Nogmaals dank daarvoor. Dat is een mooie bevestiging van mijn overtuiging.

 

Kwaliteit en service staan bij mij bovenaan. Ik vind het belangrijker dat het werk voor mijn klanten af is naar kwaliteitsmaatstaven, dan dat ik laat zien waar ik mee bezig ben. Uiteraard is dat ook belangrijk, maar we hebben maar 24 uur in een dag en het pakken van een rustmoment voor mezelf is van groot belang.

 

Vooral als de gezondheid niet altijd wil meewerken. Met een gevalletje corona, veel last van de vaccinatie, hormoon disbalans en de terugkomende klachten van endometriose was mijn gezondheid een tijdje niet zo geweldig. Maar ik heb inmiddels geleerd om goed naar mijn lichaam te luisteren. Jezelf meer rust gunnen, weer terug naar de oude medicatie en met een goede vitamine kuur voel ik me weer goed en energiek.

 

2023 betekent voor mij…
> een nieuw avontuur
> doen waar ik goed in ben
> werken vanuit mijn hart
> uit mijn comfortzone stappen
> leren, leren, leren
> mijn kennis delen
> anderen mensen ontzorgen
> mensen blij maken met mijn foto’s
> goed voor mezelf zorgen

 

Ik ga 2023 dan ook met veel enthousiasme tegemoet. Zeer benieuwd wat het nieuwe jaar mij brengt. Wie ik tegen ga komen, welke mooie projecten ik mag gaan doen en wie ik kan ontzorgen met Coumans Support.