Vastelaovend Tot Volgend Jaor!

Het carnavalsseizoen is ten einde en de foto’s zijn klaar. neem een kijkje op https://lnkd.in/eAd5jk9a en kijk of je ertussen staat bij CV de Nachuule of CCH. Wat was het een geweldig seizoen. Met een aantal hoogtepunten voor mij persoonlijk.

 

Ten eerste, de uitreiking van de orde van verdienste uit de hand van burgemeester van Beekdaelen. Ik was compleet overdonderd. Ik had de tranen in de ogen en een brok in mijn keel. Ik heb deze mogen ontvangen voor mijn bijzondere bijdrage aan CV de Nachuule, CCH-Gebrook en aan de vastelaovend van Nuth en Gebrook. Ontzettend verrast, vereerd en heel bijzonder dat ik deze heb mogen ontvangen. Niet alleen omdat ik mijn werk met veel passie en veel plezier doe, maar ook de persoon achter de camera.

 

Ten tweede, heb ik de seizoensorde mogen ontvangen uit handen van Prins Mike van het CCH Gebrook voor een bomvolle zaal in Kasteel Hoensbroek. Wederom voor mijn fotografische bijdrage aan CCH Gebrook en de vastelaovend van Gebrook. Ook hier was ik weer enorm verrast dat ik mijn eigen naam hoorde en het podium op mocht komen.

 

Ten derde, heb ik enorm genoten samen met mijn man, mijn vrienden, verenigingen en alle vastelaovendsvierders. De lol die we hebben gehad zowel voor als achter de camera, ouderwets genieten, dat is vastelaovend!