Ik neem regie in eigen handen…

Ik neem regie in eigen handen…

Vandaag is het de dag van de ondernemer. Een mooi moment om mijn nieuwe stap wereldkundig te maken. Ik heb de knoop doorgehakt….

Al 14 jaar ben ik de rechterhand van managers bij gerenommeerde (inter)nationale bedrijven als marketing assistent, communicatie assistent, HR Assistent of assistent programmamanager. Ik heb mooie projecten mogen opzetten en uit voeren, met altijd mooie resultaten.

Tot nu toe bleef het bij af en toe een marketing project, huisstijlelementen creëren, werkdocumenten maken of als hostess. Naast Coumans Fotografie had ik al een tweede bedrijf opgezet. “Marketing in de praktijk” krijgt een nieuwe naam “Coumans Support“, (www.coumanssupport.com).

Waar ligt mijn hart, waar krijg ik energie van, waar word ik enthousiast van? Dan is het toch de afwisseling aan klanten, de verschillende projecten, de flexibiliteit, de regie in eigen handen hebben. Mijn hart ligt bij het helpen van mensen, mooie dingen creëren en de handen in elkaar slaan.

Vanaf januari 2023 ga ik aan de weg werken als zzp’er. Naast fotograaf ga ik ook werken als Virtueel Assistent voor ondernemers en bedrijven. Welke ondersteuning nodig hebben op het gebied van marketing, communicatie, evenementen, office en content creatie. Immers is een goede assistent goud waard!

Het hoge woord is eruit en ik heb jouw hulp nodig:
1. Heb jij in de afgelopen jaren met veel plezier met mij samen gewerkt? Reageer dan op dit bericht zodat potentiële opdrachtgevers kunnen zien hoe leuk het is om met mij samen te werken.
2. Heb jij nu of in de toekomst iets leuks waarvan jij denkt dat is wel iets voor mij? Laten we connecten en een kopje thee/koffie drinken.
3. Wil je mij een warm hart toedragen? Like, deel of reageer op dit bericht.


“Doe waar je van houdt en succes zal volgen. Passie is de brandstof van succes.”