Stilte voor de storm was het zeker

Meer wegen die naar rome leiden

Mijn god, wat vliegt de tijd voorbij. Mijn laatste blog is alweer van maart ’22. En stilte voor de storm was het zeker. Wat is het druk geweest. We mochten weer en dat hebben we geweten. Afgelopen maanden was het: fotograferen, afspraken, 1e marketing traject en helpende handjes bieden. In de evenementenbranche is het aanpoten door het gebrek aan goed personeel.

 

Ik zit midden in een marketingtraject met een onderneemster. Zo ontzettend gaaf. We hebben hard gewerkt aan een rock vaste basis. Nog een heel klein beetje schaven en dan kunnen we aan de slag om ideeën verder uit te werken en te gaan knallen. Vanuit deze basis kunnen we content gaan bedenken en maken en vervolgens volop aan de slag met de online zichtbaarheid.

 

Met Marketing in de Praktijk wil ik andere ondernemers helpen. Juist omdat er zoveel knopjes in de marketing zijn om op te drukken, is het van belang voor jou de juiste knopjes te vinden om op te drukken.

 

Ik ben iemand van de praktijk. Ik werk dan ook praktijkgericht en met een persoonlijke aanpak. Ik vind het belangrijk dat je een steen vaste basis hebt van waaruit je verder kan gaan. Ik werk met jou samen om de rock vaste basis te creëren en deze op een praktijkgerichte manier in 5 stappen verder uit te werken. Dit levert uiteindelijk meer creatievere output op om het doel te bereiken.

 

Helpende handjes op evenementen
In de evenementen branche is het nu topdrukte. Ik ga graag naar een evenement, maar als de organisatie vraagt of je een paar uurtjes wilt helpen dan doe ik dat graag voor hun. En ja dat is aanpoten, ik steek de handen graag uit de mouwen en zorg ervoor dat de klus geklaard wordt. 

 

Zoals vele van jullie weten werk ik ook bij het Sevagram Verwenzorg. Na twee jaar was het Sevagram Verwenzorg Benefiet weer terug. Aan de achterkant komt hier veel werk bij kijken. Administratie, veel regelen, communicatie, helpende handjes en genieten op de avond zelf. 

 

coumans support evenementen

Wil jij dolgraag goed online zichtbaar zijn, maar je weet niet op welk knopje je moet drukken? Heb je een plan klaar liggen en je hebt een handje hulp nodig bij de uitvoer? Of heb jij focus, structuur nodig voor creatieve output voor jouw socials? Of wil jij graag je online zichtbaarheid verbeteren, maar je weet niet op welk knopje je moet drukken? Gewoon een uurtje samen sparren kan ook heel verhelderend werken.